ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Викладачі Каразінської школи стоматології – учасники Віденської міжнародної стоматологічної виставки (м. Відень, Австрія)

Викладачі Каразінської школи стоматології не тільки забезпечують безперервний професійний розвиток слухачів освітніх заходів Школи, але й самі на постійній основі удосконалюють свою професійну підготовку, актуалізують прийоми та техніки. Так, 12-13 квітня 2024 року к. мед. н., доц., доцент кафедри стоматології Олександра КОЛЬБА взяла участь у роботі Віденської міжнародної стоматологічної виставки, яка проводилась у м. Відень (Австрія), а також стала слухачем майстер-класу в ході виставки.

Безперервний професійний прогрес та удосконалення власної майстерності викладачів Каразінської школи стоматології – запорука корисних, змістовних, актуальних освітніх заходів Школи. З відомої міжнародної виставки доц. Олександра КОЛЬБА вже везе чимало інноваційних лікувально-діагностичних стоматологічних технологій та прийомів, які вже найближчим часом будуть додані до програм освітніх заходів Школи.

Каразінська школа стоматології запрошує на навчання в магістратурі та інтернатурі за спеціальністю 221 Стоматологія та пропонує безліч освітніх заходів у сфері безперервного професійного розвитку для молодих та досвідчених лікарів-стоматологів. З питань вступу на навчання та реєстрації на освітні заходи пропонуємо звертатися до очільника Школи:
НІКОНОВ Андрій Юрійович, доктор медичних наук, професор, завідувач кафедри стоматології
Телефон: +38 (050) 323-64-06 (Viber, Telegram)
Електронна пошта: a.nikonov@karazin.ua

Каразінська школа стоматології – інтеграція інноваційних лікувально-діагностичних технік та прийомів у практику кожного слухача!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *