ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Каразінський університет запрошує на заходи БПР організаторів та менеджерів охорони здоров’я!

Центр післядипломної медичної освіти та Каразінська школа профілактичної медицини та менеджменту в охороні здоров’я запрошують слухачів з числа керівників закладів охорони здоров’я всіх форм власності та всіх рівнів, організаторів системи охорони здоров’я та менеджерів закладів охорони здоров’я на заходи безперервного професійного розвитку.

Серед освітніх пропозицій за цим напрямком – цикл вторинної лікарської спеціалізації та стажування за спеціальністю «Організація та управління охороною здоров’я», цикли тематичного удосконалення та цікаві майстер-класи, семінари і тренінги з нарахуванням балів безперервного професійного розвитку.

Освітні заходи Школи проводяться з урахуванням міжнародного досвіду організації функціонування систем охорони здоров’я, що доповнюється практичною підготовкою, яка враховує сучасні виклики реформування системи охорони здоров’я та менеджменту в умовах змін парадигми управління закладами охорони здоров’я. До висвітлення окремих тем освітніх заходів активно залучаються провідні фахівці юридичного та економічного факультетів університету, Каразінської школи бізнесу та інших структурних підрозділів, що надає навчальним матеріалам мультивекторного та міждисциплінарного характеру, забезпечуючи високий рівень підготовки слухачів.

З освітніми ініціативами та детальним описом Каразінської школи профілактичної медицини та менеджменту в охороні здоров’я можна ознайомитись за посиланням.

Календарний план освітніх заходів Школи доступний за посиланням.

Триває попередня реєстрація на освітні заходи Школи. Інформаційно-організаційний супровід процедури зарахування забезпечується координатором Школи:
🥼БОБРОВА Оксана Вячеславівна, кандидат медичних наук, доцент, доцент кафедри гігієни та соціальної медицини
☎️Телефон: +38 (050) 946-10-88 ( Viber, Telegram);
✉️Електронна пошта: oxana.v.bobrova@karazin.ua

Каразінський університет – шана традицій та прагнення до інновацій!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *