ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Каразінський університет – високі стандарти практично орієнтованої підготовки лікарів-інтернів!

Триває підготовка лікарів-інтернів в освітній частині навчання в інтернатурі на базі Центру післядипломної медичної освіти медичного факультету Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна. Силами Каразінських шкіл післядипломної медичної освіти проводиться поглиблена теоретична підготовка з урахуванням новітніх наукових даних на засадах доказової медицини, сучасне симуляційне навчання з використанням обладнання провідних світових брендів, а отримані практичні навички відпрацьовуються в умовах реальної клінічної практики на 35 клінічних базах медичного факультету.

На фото – лікарі-інтерни, які проходять підготовку в інтернатурі за спеціальністю «Анестезіологія та інтенсивна терапія» на базі Каразінської школи анестезіології, невідкладної та тактичної медицини, яку очолює досвідчений лікар-анестезіолог, кандидат медичних наук, доцент, завідувач кафедри загальної хірургії, анестезіології та паліативної медицини Марія МАТВЄЄНКО.

Запрошуємо випускників 2025 року всіх медичних закладів вищої освіти на навчання в інтернатурі за 16 спеціальностями 222 Медицина, за спеціальністю 221 Стоматологія та за спеціальністю 228 Педіатрія. Гарантуємо дебюрократизований процес зарахування, інформаційно-організаційний супровід лікарів-інтернів на всіх етапах, високу якість практично орієнтованої підготовки та дружню Каразінську атмосферу протягом всього навчання.

З питань попередньої реєстрації та за консультаціями просимо звертатися до Центру післядипломної медичної освіти:
Телефон: +38 (067) 309-22-22
E-mail: cpo@karazin.ua
Адреса: 61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6, к. 571

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *