ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Тренінг з оволодіння практичними навичками “Повноцінне відновлення морфології та естетики різців, молярів із використанням сучасних методик та матеріалів” (25 балів БПР)

Центр післядипломної медичної освіти та Каразінська школа стоматології запрошує слухачів на практичний тренінг з оволодіння практичними навичками у новому, найкрутішому в регіоні симуляційному стоматологічному центрі з кращими викладачами-практиками країни!

Триденний інтенсив (16-18 листопада 2023 р.) за новою програмою з відпрацюванням практичних навичок на сучасних симуляторах.

Програма заходу:
16 листопада: Відновлення природної форми центрального різця з урахуванням індивідуальних особливостей та побажань пацієнта
17 листопада: Визначення кольору та біоміметична методика реставрування центрального різця
18 листопада: Повноцінне відновлення морфології та естетики перших молярів з використанням сучасних методик та матеріалів

Всі слухачі отримують офіційні сертифікати з нарахуванням 25 балів БПР. Захід орієнтований на лікарів-стоматологів всіх спеціальностей. Триває попередня реєстрація. Кількість місць обмежена. Залишились останні місця.

З питань реєстрації на тренінг звертайтеся до керівника Школи:
НІКОНОВ Андрій Юрійович, доктор медичних наук, професор, завідувач кафедри стоматології
Телефон: +38 (050) 323-64-06 (Viber, Telegram)
Електронна пошта: a.nikonov@karazin.ua

Найкрутіша стоматологічна освіта для молодих і досвідчених лікарів-стоматологів – це Каразінський!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *