ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Тренінг з оволодіння практичними навичками “УЗД серця для початківців”

Центр післядипломної медичної освіти та Каразінська школа кардіології та функціональної діагностики запрошує студентів старших курсів, лікарів-інтернів, молодих та досвідчених лікарів всіх спеціальностей на тренінг з оволодіння практичними навичками “УЗД серця для початківців”, проведення якого заплановане з 12.10.2023 р. по 19.10.2023 р. включно.

Заняття проводяться з обов’язковою особистою присутністю в місці проведення тренінгу слухачів на базі КНП “Міська клінічна лікарня № 8” ХМР – кращої кардіологічної клініки м. Харків. В ході занять, починаючи з фундаментальних основ, слухачі під керівництвом провідних фахівців кафедри опанують практичні навички УЗД серця та інтерпретації його результатів на сучасному діагностичному обладнанні в умовах реальної клінічної практики.

Не пропустіть можливість додати до арсеналу своїх клінічних навичок цінний діагностичний метод!

Вартість освітньої послуги – 1500 грн.

Триває попередня реєстрація. Кількість місць обмежена.

Для реєстрації на освітній захід просимо звертатися електронною поштою (cpo@karazin.ua) або до представника Каразінської школи кардіології та функціональної діагностики:

ПОЧЕПЦОВА Олега Григорівна, кандидат медичних наук, доцент, доцент кафедри кардіології, лабораторної та функціональної діагностики

Телефон: +38 (066) 795-69-59 (Viber, Telegram)

Електронна пошта: pocheptsova.e@ukr.net

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *