ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Цикл тематичного удосконалення “Актуальні питання в кардіології” (50 балів БПР)

Центр післядипломної медичної освіти та Каразінська школа кардіології та функціональної діагностики на чолі з провідним фахівцем країни, завідувачем кафедри кардіології, лабораторної та функціональної діагностики, д. мед. н., проф. Вірою ЦЕЛУЙКО та колективом справжніх асів у сфері кардіології запрошуються слухачів на цикл тематичного удосконалення «Актуальні питання в кардіології», який за десятиліття став традиційним щорічним освітнім заходом для лікарів всіх спеціальностей зі всіх куточків країни!

Актуальні тренди та тенденції в сучасній кардіології, інноваційні стратегії лікування, чіткі інструкції щодо впровадження в клінічну практику результатів останніх наукових досліджень та безцінний багаторічний досвід клінічної та науково-педагогічної роботи кафедри – лише стислий зміст освітньої пропозиції!

Терміни проведення освітнього заходу: 20.10.2023 р. – 03.11.2023 р. (включно).

Формат проведення циклу – дистанційний з обов’язковою особистою участю слухачів у режимі реального часу.

Вартість участі в освітньому заході – 3000 грн. Слухачам, які виконали навчальний план освітнього заходу, нараховується 50 балів БПР. Цикл розроблено для лікарів всіх спеціальностей.

Триває попередня реєстрація. Кількість слухачів обмежена. З питань реєстрації просимо звертатися електронною поштою (cpo@karazin.ua) або до куратора школи:

ПОЧЕПЦОВА Олена Григорівна, кандидат медичних наук, доцент, доцент кафедри кардіології, лабораторної та функціональної діагностики

Телефон: +38 (066) 795-69-59 (Viber, Telegram)

Електронна пошта: pocheptsova.e@ukr.net

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *