ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Цикл тематичного удосконалення «Ехокардіографія» (50 балів БПР)

Центр післядипломної медичної освіти та Каразінська школа ультразвукової діагностики запрошують слухачів на цикл тематичного удосконалення для лікарів всіх спеціальностей «Ехокардіографія» з нарахуванням слухачам, які виконали вимоги навчальної програми заходу, 50 балів безперервного професійного розвитку.

Цикл проводиться в умовах найкращого в країні симуляційного центру з використанням надсучасного симуляційного обладнання лідерів світового ринку та з елементами відпрацювання практичних навичок в умовах реальної клінічної практики на обладнанні експертного класу.

Терміни проведення: 03.06.2024 р. – 14.06.2024 р. (включно).

Формат проведення: змішаний (дистанційний, очний).

Ментор заходу: автор більше 150 наукових робіт, д. мед. н., доц., старший науковий співробітник, лікар УЗД з досвідом науково-педагогічної та клінічної діяльності понад 30 років Тетяна ПЕРЕСИПКІНА.

Триває попередня реєстрація. Кількість місць обмежена. З питань забезпечення інформаційно-організаційного супроводу процесу зарахування пропонуємо звертатися до очільниці Школи:
БРИНЗА Марія Сергіївна, кандидат медичних наук, доцент, завідувачка кафедри пропедевтики внутрішньої медицини і фізичної реабілітації
Телефон: +38(097) 080-60-94 (Viber, Telegram, WhatsApp)
Електронна пошта: m.brynza@karazin.ua

Каразінський університет – вдалий мікс фундаментальної теоретичної підготовки, симуляційних технологій навчання та відпрацювання практичних навичок в умовах реальної клінічної практики!

2 Comments

  1. Скільки коштує курс та який розклад? заняття відбуваються після 13:00? Скількі днів будуть офлайн?

    Дякую

    1. Добрий день. Дякуємо за цікавість до освітніх ініціатив Каразінського університету. Вартість навчання 3000 грн. Формат проведення – змішаний (очно та дистанційно). Співвідношення форматів проведення занять, зміст програми та інші питання Ви можете поставити координатору Школи:
      БРИНЗА Марія Сергіївна, кандидат медичних наук, доцент, завідувачка кафедри пропедевтики внутрішньої медицини і фізичної реабілітації
      Телефон: +38(097) 080-60-94 (Viber, Telegram, WhatsApp)
      Електронна пошта: m.brynza@karazin.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *