ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Цикл вторинної лікарської спеціалізації “Дитяча гінекологія”

Центр післядипломної медичної освіти Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна та Каразінська школа акушерства, гінекології та онкогінекології запрошують слухачів на цикл вторинної лікарської спеціалізації «Дитяча гінекологія».

Цикл проводиться потужним науково-педагогічним колективом на клінічних базах з використанням сучасних освітніх технологій, можливостей кращого симуляційного центру країни та з відпрацюванням практичних навичок в умовах реальної клінічної практики під керівництвом досвідченого лікаря-практика та науковця, д. мед. н., проф. Віталія СТРАХОВЕЦЬКОГО. Важливішою особливістю циклу є використання надсучасного симуляційного обладнання та багатовекторна міжнародна сертифікація викладачів-практиків.

Терміни навчання:

  • для лікарів-педіатрів, лікарів-хірургів дитячих, лікарів-акушерів-гінекологів – 6 місяців, 23.09.2024 р. – 31.03.2025 р.;
  • для лікарів-гінекологів дитячого та підліткового віку, які не працювали більше 3-х років за спеціальністю – 3 місяці, 23.09.2024 р. – 23.12.2024 р.

З детальною інформацією про Каразінську школу акушерства, гінекології та онкогінекології можна ознайомитись за посиланням. 

Календарний план освітніх заходів Школи на 2024-2025 навчальний рік доступний за посиланням. 

Триває попередня реєстрація. В групі залишаються останні місця. З питань забезпечення інформаційно-організаційного супроводу процедури зарахування просимо звертатися до координатора Школи:
БЕЛІВЦЕВА Світлана Володимирівна, координатор Школи;
Телефон: +38 (066) 333-98-68 (Viber, Telegram);
Електронна пошта: s.belevtseva@karazin.ua

Каразінський університет – комфортне освітньо-професійне середовище для кожного фахівця сфери охорони здоров’я!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *