ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Викладачі Каразінської школи інфекційних хвороб, імунології та алергології – учасники Європейського конгресу мікробіологів та інфекціоністів

Викладач Каразінської школи інфекційних хвороб, імунології та алергології, заступник директора Центру післядипломної медичної освіти, к. б. н., доц., доцент кафедри Світлана МАЛАНЧУК взяла участь у роботі всесвітньо відомого щорічного міжнародного Європейського конгресу мікробіологів та інфекціоністів (м. Барселона, Іспанія).

В рамках конгресу пані Світлана у форматі стендової доповіді презентувала результати власних наукових досліджень. Була долучена до круглого столу, присвяченого проблемі антибіотикорезистентності та її подолання. Взяла участь у майстер-класі з сучасних методів мікробіологічної діагностики інфекційних хвороб. Також відвідала виставку сучасного лабораторно-діагностичного обладнання та прослухала наукові доповіді конгресу.

Запорукою високої якості освітніх пропозицій Каразінського Центру післядипломної медичної освіти є постійне вдосконалення та підвищення власного професійного рівню викладачів, які задіяні у провадженні освітньої діяльності у сфері безперервного професійного розвитку, в т. ч. в рамках заходів всесвітнього та загальноєвропейського масштабу.

З переліком освітніх заходів Каразінської школи інфекційних хвороб, імунології та алергології, в ході яких викладачі діляться новішими науковими розробками, можна ознайомитись за посиланням.

З питань реєстрації на освітні заходи Школи пропонуємо звертатися до координатора:
ВОЛОБУЄВА Ольга Вікторівна, кандидат медичних наук, доцент, завідувач кафедри інфекційних хвороб та клінічної імунології
Телефон: +38 (099) 048-31-18 (Viber, Telegram)
Електронна пошта: o.volobyeva@karazin.ua

Каразінській університет – інновації та сучасні наукові дані для кожного працівника сфери охорони здоров’я! Чекаємо на вас в нашому TELEGRAM-каналі!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *