ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Профорієнтаційний захід з абітурієнтами Мереф’янської територіальної громади

Співробітники Центру післядипломної медичної освіти 01 травня 2024 року у виїзному форматі взяли участь у організації та проведенні профорієнтаційного заходу з випускниками шкіл Мереф’янської територіальної громади. Участь у заході взяли декан медичного факультету, д. мед. н., проф. Тетяна ЛЯДОВА, голова Студентської ради медичного факультету Софія ЖУК, співробітник приймальної комісії Андрій ПІНЧУК та директор Центру післядипломної медичної освіти, к. мед. н., доц. Олександр КОЗЛОВ.

З доповіддю про медичний факультет, освітні пропозиції, умови вступу та навчання, переваги класичної університетської освіти для майбутніх фахівців сфери охорони здоров’я виступила декан медичного факультет, д. мед. н., проф. Тетяна ЛЯДОВА. Доповнив доповідь цінними порадами та зауваженнями щодо процедури вступу, реєстрації особистих кабінетів абітурієнтів, порядку надання документів тощо співробітник приймальної комісії Андрій ПІНЧУК.

Неабияка зацікавленість цьогорічними освітніми пропозиціями медичного факультету з боку абітурієнтів додає впевненості у світлому майбутньому національної системи охорони здоров’я та держави в цілому!

Запрошуємо на навчання у кращому університеті країни за спеціальностями 221 Стоматологія, 222 Медицина, 225 Медична психологія та 227 Фізична терапія, реабілітація галузі знань 22 Охорона здоров’я.

Отримати консультацію щодо умов вступу та навчання завжди можна у представників приймальної комісії медичного факультету, скористувавшись контактною інформацією, оприлюдненою на сайті медичного факультету у відповідному розділі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *