ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Викладачі Каразінської школи кардіології та функціональної діагностики – провідні вчені країни за версією «National H-index Ranking»

Керівник Каразінської школи кардіології та функціональної діагностики, відомий вчений та клініцист, д. мед. н., проф. Віра ЦЕЛУЙКО увійшла в ТОП-50 кращих вчених України за даними рейтингової системи «National H-index Ranking».

National H-index Ranking – міжнародний некомерційний рейтинг, який створено з метою прозорого та уніфікованого ранжування університетів, наукових організацій та установ, що спеціалізуються на наукових дослідженнях. Ключовим показником при цьому виступає індекс Гірша як відома, популярна та стабільна метрика у сфері наукових досліджень. Над реалізацією проєкту працює група вчених з США, Великої Британії, України, Нідерландів, Туреччини.

Результатом багаторічної та плідної наукової діяльності Віри Йосипівни став один з найвищих показників в країні серед науковців у галузі медицини (48 місце серед всіх вчених країни з індексом Гірша – 43). Вітаємо Віру Йосипівну з черговим високим досягненням та бажаємо нових звершень та перемог!

Принагідно нагадуємо, що Каразінська школа кардіології та функціональної діагностики – один з провідних осередків підготовки топових фахівців у сфері терапевтичної кардіології та функціональної діагностики. З повним переліком освітніх пропозицій Школи можна ознайомитись за посиланням. Більше інформації про найближчі заходи можна отримати у Viber-спільноті Школи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *