ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Навчання в інтернатурі – актуалізовано розділ офіційного веб-сайту Центру післядипломної медичної освіти

В рамках підготовки до 2024-2025 навчального року з урахуванням наявного досвіду командою Центру післядипломної медичної освіти проведено реструктуризацію та оновлення змісту розділу “Навчання в інтернатурі”. Цей розділ, впевнені, стане корисним джерелом інформації для лікарів-інтернів, які проходять підготовку в Каразінському університеті.

Навігаційне бокс-меню синього кольору дозволяє зручно переміщуватися між підрозділами сторінки, надаючи лікарям-інтернам доступ до графіків навчального процесу, розкладу, термінів навчання, порядку вступу на навчання, форми попередньої реєстрації, навчально-методичних матеріалів, матеріалів для підготовки до іспиту КРОК-3. Окремим підрозділом з актуалізованою інформацією відповідно до поточної редакції Положення про інтернатуру виділено “Навчання в інтернатурі для громадян інших країн та осіб без громадянства”, який вже цього року стане керівництвом щодо вступу на навчання в інтернатурі для осіб зазначеного контингенту. Жовте бокс-меню, як і всьому розділі, містить корисні посилання на нормативно-правові акти, документи, системи знань та матеріали для підготовки в процесі навчання лікарів-інтернів.

З оновленим у розрізі змісту, дизайну та навігації розділом офіційного веб-сайту Центру «Навчання в інтернатурі» можна ознайомитись за посиланням.

Працюємо над створенням унікального і комфортного освітньо-професійного середовища для всіх працівників сфери охорони здоров’я!

‼Для оперативного отримання найсвіжішої інформації обов’язково підпишіться на наші сторінки у соціальних мережах:
Facebook
Instagram
Telegram
YouTube

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *