ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Безперервний професійний розвиток працівників сфери охорони здоров’я – актуалізовано розділ офіційного веб-сайту Центру післядипломної медичної освіти

В рамках підготовки до 2024-2025 навчального року з урахуванням наявного досвіду командою Центру післядипломної медичної освіти проведено реструктуризацію та оновлення змісту розділу “Безперервний професійний розвиток працівників сфери охорони здоров’я”. Цей розділ, впевнені, стане корисним джерелом інформації для медичних сестер, лікарів та інших працівників сфери охорони здоров’я, які обирають шлях професійного зростання в Каразінському університеті.

Навігаційне бокс-меню синього кольору дозволяє зручно переміщуватися між підрозділами сторінки, надаючи слухачам освітніх заходів можливість отримати інформацію про цикли вторинної лікарської спеціалізації та стажування, цикли тематичного удосконалення та інші заходи безперервного професійного розвитку. Жовте бокс-меню, як завжди на нашому сайті, надає корисні посилання на регуляторні документи, плани освітніх заходів, порядок реєстрації для слухачів тощо. Впевнені, що новий формат розміщення інформації зробить процес зарахування і навчання слухачів на заходах безперервного професійного розвитку ще більш зручним та комфортним.

З оновленим у розрізі змісту, дизайну та навігації розділом офіційного веб-сайту Центру «Безперервний професійний розвиток працівників сфери охорони здоров’я» можна ознайомитись за посиланням.

Працюємо над створенням унікального і комфортного освітньо-професійного середовища для всіх працівників сфери охорони здоров’я!

Для оперативного отримання найсвіжішої інформації обов’язково підпишіться на наші сторінки у соціальних мережах:
Facebook
Instagram
Telegram
YouTube

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *