ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Викладачі Каразінської школи кардіології та функціональної діагностики – учасники наукової події світового рівню

10-12 жовтня 2024 року в місті Болонья (Італія) відбувся EuroThrombosis and EuroVessels 2024 (ETVE 2024) – спільний конгрес, організований робочою групою з тромбозу та робочою групою з захворювань аорти та периферичних судинних Європейського товариства кардіологів (ESC), в якому взяли участь викладачі Каразінської школи кардіології та функціональної діагностики. Конгрес ETEV 2024, організований Європейським товариством кардіологів (ESC), став важливою подією для науковців та клініцистів, які працюють у галузях тромбозу, захворювань аорти та периферичних судин.

Програма конгресу включала різноманітні інтерактивні сесії, практичні заняття та жваві дискусії, присвячені лікуванню ішемічної хвороби серця, захворювань периферичних артерій, миготливої аритмії, інсульту, а також венозної тромбоемболії. Значна частина уваги була приділена питанням фармакотерапії та використанню ендоваскулярних технологій у кардіології.

Викладач Школи КУРІННА Марина Віталіївна представила на конгресі результати дослідницької роботи у вигляді постерної доповіді «Improving risk stratification for patients with high-risk pulmonary embolism» (автори-дослідники: V.I. Tseluyko, N.E. Mishchuk, L.M. Yakovleva, M.V. Kurinna, L.V. Kharchenko, R.N. Askierov, N.G. Shylo).

Набуті під час наукової події світового рівню знання та навички вже незабаром будуть інтегровані до програм освітніх заходів Школи, з планом яких можна ознайомитись за посиланням.

Більше про Каразінську школу кардіології та функціональної діагностики на сторінці офіційного сайту Центру післядипломної медичної освіти за посиланням.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *