ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Атестація слухачів циклів вторинної лікарської спеціалізації «Терапевтична стоматологія» та «Хірургічна стоматологія» (фотозвіт)

Днями Центром післядипломної медичної освіти та Каразінською школою стоматології успішно завершено цикли вторинної лікарської спеціалізації для лікарів-стоматологів «Терапевтична стоматологія» та «Хірургічна стоматологія». Наприкінці циклів за підсумками підготовки слухачі циклів проходили атестацію атестаційною комісією на чолі з завідувачем кафедри стоматології, д. мед. н., проф. Андрієм НІКОНОВИМ щодо визначення знань та вмінь в межах відповідної спеціальності.

Як і підготовка на циклах спеціалізації, так і сама процедура атестації проводились в умовах Каразінського клініко-симуляційного стоматологічного центру на базі КНП «Харківська обласна стоматологічна поліклініка» з перевіркою теоретичною підготовки в ході співбесіди зі слухачами та з оцінкою рівню оволодіння практичними навичками з використанням сучасного симуляційного навчального обладнання.

За підсумками засідання атестаційної комісії прийнято рішення присвоїти звання лікаря-спеціаліста всім слухачам зазначених циклів та видати сертифікати. Вітаємо колег з професійним зростанням та опануванням нової спеціальності! Бажаємо професійних перемог та чекаємо на майбутніх заходах безперервного професійного розвитку!

Триває попередня реєстрація. Кількість місць обмежена. З питань реєстрації просимо звертатися до очільника Школи:
НІКОНОВ Андрій Юрійович, доктор медичних наук, професор, завідувач кафедри стоматології
Телефон: +38 (050) 323-64-06 (Viber, Telegram)
Електронна пошта: a.nikonov@karazin.ua

Каразінський університет – місце формування кращих професіоналів у галузі стоматології!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *