ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Бінарна лекція “Парентеральні вірусні гепатити у практиці стоматолога. Планова та екстрена профілактика. Прояви ВІЛ-інфекції / СНІД у порожнині роту. Тактика лікаря-стоматолога”

19 лютого 2024 року Центр післядипломної медичної освіти та Каразінська школа стоматології проведуть лекцію “Парентеральні вірусні гепатити у практиці стоматолога. Планова та екстрена профілактика. Прояви ВІЛ-інфекції / СНІД у порожнині роту. Тактика лікаря-стоматолога” для слухачів циклів спеціалізації та для всіх зацікавлених лікарів-стоматологів. Матеріали лекції будуть корисними у рутинній стоматологічній практиці кожного лікаря-стоматолога!

Лектори: декан медичного факультету, д. мед. н., проф., професор кафедри інфекційних хвороби та клінічної імунології, лікар-інфекціоніст вищої категорії Тетяна ЛЯДОВА та к. мед. н., доц., доцент кафедри стоматології, лікар-стоматолог-терапевт вищої категорії Світлана ГЕРМАН.

Терміни проведення: 19.02.2024 р.

Формат проведення: дистанційний з обов’язковою особистою участю слухачів у режимі реального часу.

Триває попередня реєстрація. З питань запису на цей захід та інші освітні пропозиції Каразінської школи стоматології просимо звертатися до очільника Школи:
НІКОНОВ Андрій Юрійович, доктор медичних наук, професор, завідувач кафедри стоматології
Телефон: +38 (050) 323-64-06 (Viber, Telegram)
Електронна пошта: a.nikonov@karazin.ua

Каразінська школа стоматології – міждисциплінарні комплексні освітні прийоми для формування справжніх професіоналів!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *