ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Важливі зміни до положення про безперервний професійний розвиток медичних та фармацевтичних працівників

З 01 січня 2024 року вступають в дію зміни до Положення про систему безперервного професійного розвитку працівників сфери охорони здоров’я, затвердженого постановою Кабінету міністрів України від 14.07.2021 р. № 725, у розрізі переліку груп працівників сфери охорони здоров’я, які мають здійснювати безперервний професійний розвиток.

Так, останні зміни зобов’язують фармацевтів, медичних сестер (братів), працівників з немедичною освітою, що працюють у сфері охорони здоров’я, фізичних реабілітологів та терапевтів і співробітників державних установ (громадських об’єднань), які здійснюють діяльність у сфері охорони здоров’я, долучитися до безперервного професійного розвитку з обов’язковим отриманням 50 балів БПР щорічно для продовження професійної діяльності.

Каразінський Центр післядипломної медичної освіти у відповідь готує низку освітніх заходів БПР для зазначених категорій працівників сфери охорони здоров’я, які будуть анонсовані найближчим часом. Як завжди, відмінною рисою Каразінської післядипломної медичної освіти стане гармонійне поєднання фундаментальної міждисциплінарної підготовки, симуляційні технології навчання та відпрацювання набутих компетентностей в умовах реальної клінічної практики.

Чекаємо лікарів всіх спеціальностей, лікарів-інтернів, медичних сестер (братів), фармацевтів, фізичних терапевтів та реабілітологів на наших заходах безперервного професійного розвитку! Каразінський – унікальне освітньо-професійне середовище для БПР кожного медичного та фармацевтичного працівника!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *