ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Викладачі Каразінської школи кардіології та функціональної діагностики – спікери Конгресу Європейської асоціації серцевого ритму (Берлін, Німеччина)

Каразінська школа кардіології та функціональної діагностики – відомий освітній осередок для лікарів-кардіологів та лікарів інших спеціальностей, а викладачі Школи – провідні науковці та клініцисти країни, відомі далеко за її межами.

Так, 7-9 квітня 2024 року у м. Берлін (Німеччина) проводиться один з найрейтинговіших науково-практичних заходів у сфері кардіології – Конгрес Європейської асоціації серцевого ритму, участь в якому у якості спікерів взяли завідувач кафедри, д. мед. н., проф. Віра ЦЕЛУЙКО (доповідь «Фактори несприятливого прогнозу у пацієнта з ТЕЛА невисокого ризику») та доцент кафедри, к. мед. н., доц. Олена БУТКО (доповідь «Додаткові фактори ризику раптової серцевої смерті у хворих ГКМП»).

Серед учасників конференції і відомий науковець та клініцист, професор кафедри кардіології, функціональної та лабораторної діагностики медичного факультету Каразінського університету, д. мед. н., проф., член-кореспондент Національної академії медичних наук України Катерина АМОСОВА.

Викладачі, науковці та клініцисти Каразінської школи кардіології та функціональної діагностики багато рокі поспіль є провідними фахівцями країни, а освітні ініціативи Школи – завжди користуються надвеликим попитом, бо грунтуються на потужній теоретичній підготовці слухачів на підгрунті доказової медицини та відпрацюванню набутих навичок та компетентностей в умовах реальної клінічної практики «у ліжка хворого» під контролем досвідчених професіоналів.

З повним переліком освітніх ініціатив Школи можна ознайомитись за посиланням. Працює Viber-спільнота Школи, де завжди можна отримати консультацію та допомогу з реєстрацією на освітні заходи. З питань реєстрації та за консультаціями пропонуємо звертатися до координатора Школи:
ПОЧЕПЦОВА Олена Григорівна, кандидат медичних наук, доцент, доцент кафедри кардіології, лабораторної та функціональної діагностики
Телефон: +38 (066) 795-69-59 (Viber, Telegram)
Електронна пошта: pocheptsova.e@ukr.net

Каразінська школа кардіології та функціональної діагностики – провідний освітній осередок для кожного лікаря!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *