ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Вторинна лікарська спеціалізація «Ультразвукова діагностика»

Центр післядипломної медичної освіти та Каразінська школа ультразвукової діагностики запрошують лікарів всіх спеціальностей на цикл вторинної лікарської спеціалізації за спеціальністю «Ультразвукова діагностика» з наданням слухачам, які успішно виконали програму циклу сертифікату лікаря-спеціаліста.

Бажана вторинна лікарська спеціалізація та навички, які виведуть кар’єру на новий рівень, лише за 3 місяці! Глибока та актуальна теоретична база, відпрацювання навичок з «0» на унікальному надсучасному симуляторі та на сучасному УЗД-апараті експертного рівню! Досвідчені викладачі – практики з багаторічним стажем, які є ТОП-фахівцями по ключових напрямах професії. Сертифікат лікаря-спеціаліста від одного з кращих університетів країни! Усе це і на додаток спрощена процедура зарахування, інформаційно-організаційний супровід на всіх етапах навчання та фірмова дружня атмосфера – «золотий стандарт» Каразінської школи ультразвукової діагностики!

Терміни проведення: 04.03.2024 р. – 31.05.2024 р. (включно).

Триває попередня реєстрація. Кількість місць обмежена. З питань реєстрації просимо звертатися до очільниці Каразінської школи ультразвукової діагностики:
БРИНЗА Марія Сергіївна, кандидат медичних наук, доцент, завідувачка кафедри пропедевтики внутрішньої медицини і фізичної реабілітації
Телефон: +38(097) 080-60-94 (Viber, Telegram, WhatsApp)
Електронна пошта: m.brynza@karazin.ua

Каразінська школа ультразвукової діагностики – місце формування професіоналів Європейського рівню!

2 Comments

  1. Доброго дня, цікавить вторинна спеціалізація із Ультразвукової діагностики. Первинна спеціалізація Анестоезіологія та ІТ, стаж роботи 5 років. Працюю у м.Хмельницькому. Цікавлять умови отримання а також коли можна буде подавати документи на наступний навчальний цикл. Завчасно дякую за інформацію.

    1. Добрий день, шановна пані Юліє! Відповідно до наказу МОЗ № 1347 у Вас є право на проходження вторинної лікарської спеціалізації за спеціальністю “УЗД”. Щодо початку нових циклів – скоріше за все у вересні 2024 року, тому що на разі триває цикл, який почався декілька місяців тому. Формат проведення з урахуванням поточної ситуації – змішаний (більша частина дистанційно, менша, але насичена практикою та симуляційними тренінгами – очно, житлом забезпечуємо). Всі деталі Ви можете обговорити з керівником Каразінської школи ультразвукової діагностики і, впевнені, досягнете взаєморозуміння. Вартість навчання – 6000 грн на місяць. Тривалість циклу – 3 місяці. Оплата помісячна або одноразово на початку циклу. Контакти керівника:

      БРИНЗА Марія Сергіївна, кандидат медичних наук, доцент, завідувачка кафедри пропедевтики внутрішньої медицини і фізичної реабілітації

      Телефон: +38(097) 080-60-94 (Viber, Telegram, WhatsApp)

      Електронна пошта: m.brynza@karazin.ua

      Дублюємо повідомлення на електронну пошту. Дякуємо за цікавість до освітніх ініціатив Каразінського! Тримаймо стрій! Все буде Україна!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *