ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Делегація медичного факультету мала робочий візит до університету Йорка (Велика Британія) з питання співпраці

Делегація медичного факультету Каразінського університету, на чолі з деканом, професором Тетяною ЛЯДОВОЮ, відвідала університет Йорка (Велика Британія). Робочий візит розпочався офіційною зустріччю із представниками адміністрації, а саме з професором Уною Маклеод, деканом, професором Дімітрісом Лагосом, директором по науці, професором Люсі Амброз, програмним директором, професором Метью Морганом, заступником декана Hull York Medical School.

Медична школа Hull York Medical School – спільна ініціатива університетів Халла та Йорка, є однією з найцікавіших і найсучасніших медичних шкіл Великобританії, яка забезпечує виняткову медичну освіту та провідні світові дослідження. Це унікальне партнерство, яке виходить за рамки викладання та навчання та прагне покращити життя пацієнтів на місцевому рівні, а також впливати на національні та міжнародні програми охорони здоров’я.

Під час зустрічі делегати від медичного факультету мали змогу ознайомитись з організацією роботи Hull York Medical School. За результатами візиту укладено попередні домовленості щодо можливостей подальшої співпраці для досліджень та навчання для студентів, інтернів та викладачів медичного факультету Каразінського університету.
 
Навчайся у кращих! Будь першим! Каразінський неупинно вдосконалюється задля незламних!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *