ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Договір про дружбу, партнерство та співпрацю з новим партнером Каразінського!

13 листопада 2023 року за участю ректорки Каразінського університету Тетяни КАГАНОВСЬКОЇ, проректора з науково-педагогічної роботи Анатолія БАБІЧЕВА та декана медичного факультету Тетяни ЛЯДОВОЇ було офіційно відкрито роботу нової клінічної бази медичного факультету – ДУ «Інститут патології хребта та суглобів ім. проф. М. І. Ситенка НАМН України»!

З боку Інституту гостей вітали директор Станіслав БОНДАРЕНКО, заступник директора з наукової роботи Інга ФЕДОТОВА, головний лікар Микола ЛІЗОГУБ та заступник директора з адміністративно-господарчої частини Муртаз БІГВАГА.  

Подія національного масштабу – єднання одного з кращих класичних університетів та провідної науково-дослідної установи у сфері ортопедії та травматології у єдину команду однодумців з метою створення унікальних умов для навчання майбутніх лікарів, провадження спільної науково-дослідної діяльності та формування кращої в Україні школи післядипломної освіти для лікарів ортопедів-травматологів та лікарів інших спеціальностей!

Офіційне відкриття клінічної бази Каразінського університету в ДУ «Інститут патології хребта та суглобів ім. проф. М. І. Ситенка НАМН України» з одночасною акцептуацією договору про дружбу, партнерство та спільну науково-дослідну діяльність пройшло у неймовірно дружній, теплій атмосфері у колі однодумців!

Щиро вдячні адміністрації Інституту за теплий прийом, зустріч, прийняття освітніх ініціатив Університету та прагнення до співпраці! Впевнені, що сьогодні два провідних науково-дослідних закладу регіону зробили перший, маленький, але дуже значущий крок майбутнього великого славетного шляху!

Все буде Україна! Тримаймо стрій і науковий фронт!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *