ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Додатковий блок для лікарів-інтернів всіх спеціальностей з інфектології

Каразінський університет пропонує найкращу модель навчання в інтернатурі в Україні завдяки інтеграції до програм підготовки додаткових блоків, які дозволяють оволодіти найактуальнішими та найзатребуванішими практичними навичками, набутими в ході симуляційного навчання в найкращому симуляційному центрі країни та в умовах реальної клінічної практики.

Так, днями були проведені практичні заняття додаткового блоку підготовки в інтернатурі для лікарів-інтернів першого року навчання «Інфекційні хвороби. ВІЛ-інфекція та вірусні гепатити. Особливо небезпечні інфекції. Фтизіатрія». Заняття проведено під керівництвом завідувача кафедри інфекційних хвороб та клінічної імунології медичного факультету, к. мед. н., доц., досвідченого лікаря-інфекціоніста Ольги ВОЛОБУЄВОЇ та викладачів кафедри на базі КНП Харківської обласної ради «Обласна клінічна дитяча інфекційна лікарня» в умовах реальної клінічної практики за принципом «у постілі хворого».

В ході вивчення матеріалу додаткового блоку лікарі-інтерни отримують актуальні знання та опановують практичні навички інфекційного контролю та формування стратегії лікування інфекційних захворювань з урахуванням результатів останніх наукових досліджень.

Запрошуємо майбутніх випускників 2024 року всіх закладів вищої медичної освіти на навчання в інтернатурі до Каразінського університету! Повноцінна підготовка в умовах реальної клінічної практики з використанням сучасних технологій навчання гарантована! Триває попередня реєстрація (електронна пошта – cpo@karazin.ua)! Кількість місць обмежена!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *