ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Додатковий блок програми підготовки в інтернатурі «Проведення серцево-легенової реанімації»

Дотримуючись обраного курсу на створення кращої моделі підготовки в інтернатурі в країні, Каразінський Центр післядипломної медичної освіти інтегрує до програм підготовки лікарів-інтернів всіх спеціальностей додаткові блоки, які носять переважно симуляційно-практичний характер та дозволяють у повній мірі опанувати практичні навички.

Днями для лікарів-інтернів 2023 року вступу зі спеціалізації внутрішні хвороби проведено додатковий блок підготовки в інтернатурі «Проведення серцево-легеневої реанімації», в ході якого лікарі-інтерни отримали базу теоретичних знань і з використанням новітніх симуляторів відпрацювали практичні навички, необхідні кожному лікарю. Програма додаткового блоку створена за прикладом всесвітньо відомих програм навчання лікарів.

Заняття проводяться під керівництвом інструкторів Каразінських шкіл та викладачів, які є визнаними фахівцями у своїй сфері та досвідченими лікарями, а також отримані навички відпрацьовуються в умовах реальної клінічної практики.

Інтернатура в Каразінському – це цікаве, практично орієнтоване інтенсивне навчання з використанням сучасних технологій навчання та симуляційного обладнання!

Бронюйте місця заздалегідь! Триває попередня реєстрація на навчання в інтернатурі для випускників медичних закладів вищої освіти 2024 року! Кількість місць обмежена! Контакти для попередньої реєстрації:

Контактний телефон: +38 (067) 309-22-22
Email: cpo@karazin.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *