ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Додатковий блок підготовки лікарів-інтернів з ультразвукової діагностики

Центр післядипломної медичної освіти Каразінського університету забезпечує підготовку лікарів-інтернів на найвищому рівні з використанням сучасних освітніх технологій та відпрацювання практичних найзатребуваніших в реальній клінічній практиці навичок та компетентностей.

Завдяки змінам, внесеним до програм підготовки в інтернатурі, лікарі-інтерни всіх спеціальностей у Каразінському університеті проходять додатковий блок підготовки з ультразвукової діагностики і отримують базовий рівень підготовки за цим фахом. Каразінський університет випускає лікарів-терапевтів, хірургів, акушерів-гінекологів та лікарів інших спеціальностей з наявними базовими навичками проведення УЗД, які є компонентами стандартизованої програми підготовки.

Опанування програмних навичок блоку проводиться на надсучасному симуляційному обладнанні відомих світових брендів та в умовах реальної клінічної практики під керівництвом кращих фахівців країни з великим досвідом клінічної та науково-педагогічної роботи.

Додатково, лікарі-інтерни, зацікавлені у поглиблені навичок проведення та клінічної інтерпретації УЗД мають можливість обрати до освітні заходи з переліку Каразінських шкіл кардіології та функціональної діагностики, ультразвукової діагностики, акушерства, гінекології та онкогінекології тощо та опанувати розширений протокол підготовки з УЗД за своєю спеціальністю.

Готуємо кращих лікарів для країни Незламних!

Триває попередня реєстрація на навчання в інтернатурі для випускників всіх медичних закладів освіти України. Кількість місць обмежена.


Контакти для попередньої реєстрації доступні за посиланням.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *