ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Каразінська післядипломна медична освіта – коли «навчити» стає сенсом життя!

Каразінський університет, залишаючись у ці непрості для нашої країни часи оплотом свободи та демократії, провідним освітньо-науковим центром Слобожанщини та одним з кращих класичних університетів України за даними міжнародних рейтингів, запрошує слухачів на освітні заходи у сфері післядипломної медичної освіти та осіб немедичних спеціальностей для підвищення рівню компетентності у сфері медико-профілактичних знань.

Традиційно, програми освітніх заходів, провайдером яких є Центр післядипломної медичної освіти медичного факультету, включають потужну, міждисциплінарну теоретичну підготовку, інноваційні симуляційні технології навчання та відпрацювання практичних навичок в умовах реальної клінічної практики. Це органічне поєднання стало візитівкою Каразінського у сфері післядипломної медичної освіти та дозволило залучити за 2023 рік понад 2000 слухачів.

Але коли до цього фірмового Каразінського міксу додаються індивідуальні здібності викладача і керівника напрямку, людяність, прагнення до постійного удосконалення та новаторства, незрівнянна працездатність та повна самовідданість своїй справі, то вдається отримати справжню перлину в короні Каразінського! Такою за рік стала Каразінська школа ультразвукової діагностики на чолі з клініцистом, викладачем, науковцем, завідувачем кафедри, к. мед. н., доц. Марією БРИНЗОЮ – автором близько 50 наукових статей у фахових виданнях, виданнях Scopus та Web оf Science, понад 60 тез доповідей, патентів, підручників, навчальних посібників, більше 200 методичних рекомендацій, спікером всеукраїнських та міжнародних конференцій і конгресів, співорганізатором науково-практичних конференцій, з загальним стажем науково-педагогічної та клінічної діяльності понад 10 років.

Школа пропонує кожному слухачу освіту Європейського рівню з органічною інтеграцією симуляційних навчальних технологій та відпрацюванням практичних навичок в умовах реальної клінічної практики. З детальною інформацією про Школу та планом освітніх заходів можна ознайомитись за посиланням https://cpo.karazin.ua/karazinski-shkoly/ultrazvukovoi-diahnostyky/.

З питань реєстрації на освітні заходи Каразінської школи акушерства, гінекології та онкогінекології просимо звертатися до куратора:
БРИНЗА Марія Сергіївна, кандидат медичних наук, доцент, завідувачка кафедри пропедевтики внутрішньої медицини і фізичної реабілітації
Телефон: +38(097) 080-60-94 (Viber, Telegram, WhatsApp)
Електронна пошта: m.brynza@karazin.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *