ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Каразінська післядипломна медична освіта – знання провідних фахівців країни для наших слухачів!

Каразінський Центр післядипломної медичної освіти пропонує слухачам численні освітні заходи всіх типів (тренінги, майстер-класи, семінари, стажування, цикли тематичного удосконалення, спеціалізації, конференції тощо), при чому слухачі отримують найактуальніші знання від провідних фахівців країни! З повним планом наших освітніх заходів можна ознайомитись за посиланням https://cpo.karazin.ua/zakhody-bpr/.

Серед провідних об’єднань професіоналів-клініцистів та досвідчених науково-педагогічних колективів, які проводять освітні заходи для майбутніх та практикуючих лікарів, особливе місце займає Каразінська школа акушерства, гінекології та онкогінекології, яку очолює відомий в Україні і за її межами клініцист, викладач та науковець, завідувач кафедри, д. мед. н., проф. Віталій СТРАХОВЕЦЬКИЙ – автор численних наукових праць, в тому числі у виданнях, що входять до найрейтинговіших наукометричних баз, авторських свідоцтв та патентів, практикуючий лікар із загальним досвідом науково-педагогічної та клінічної роботи понад 35 років.

Керівництво Віталія Сергійовича та злагоджена робота потужного науково-педагогічного колективу Каразінської школи акушерства, гінекології та онкогінекології дозволяють пропонувати кожному слухачу освіту Європейського рівню з органічною інтеграцією симуляційних навчальних технологій та відпрацювання практичних навичок в умовах реальної клінічної практики. З детальною інформацією про Школу та планом освітніх заходів можна ознайомитись за посиланням https://cpo.karazin.ua/karazinski-shkoly/akusherstva-ginekologiyi-ta-onkoginekologiyi/.

З питань реєстрації на освітні заходи Каразінської школи акушерства, гінекології та онкогінекології просимо звертатися до кураторів:

ЩЕДРОВ Андрій Олександрович, кандидат медичних наук, доцент, доцент кафедри акушерства, гінекології та онкогінекології
Телефон: +38 (050) 580-09-76
Електронна пошта: retyash@email.ua

БЄЛЄВЦЕВА Світлана Володимирівна, лаборант кафедри акушерства, гінекології та онкогінекології
Телефон: +38 (066) 333-98-68 Електронна пошта: lana.ura@yahoo.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *