ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Каразінська школа акушерства, гінекології та онкогінекології

Ми взяли кращі 200-річні традиції класичної університетської медичної освіти, досвідчених практикуючих викладачів, додали найкращий симуляційний центр країни та провідні клініки міста у якості клінічних баз і отримали Каразінську школу акушерства, гінекології та онкогінекології!

Каразінська школа акушерства, гінекології та онкогінекології забезпечує всебічну сучасну післядипломну підготовку випускників медичних закладів вищої освіти в інтернатурі за спеціальністю «Акушерство та гінекологія» та лікарів-акушерів-гінекологів та лікарів інших спеціальностей на циклах спеціалізації та стажування «Акушерство та гінекологія», «Онкогінекологія» та «Дитяча гінекологія», циклах тематичного удосконалення та численних заходах безперервного професійного розвитку (майстер-класи, тренінги з оволодіння практичними навичками, симуляційні тренінги, науково-практичні конференції тощо). Освітню діяльність в межах заходів школи ведуть 3 професори, доктори медичних наук, та 11 доцентів, кандидатів медичних наук, які є знаними фахівцями у своїй галузі.

Голова школи – відомий науковець та клініцист, доктор медичних наук, професор, лікар-акушер-гінеколог, лікар-онкогінеколог Віталій СТРАХОВЕЦЬКИЙ – автор численних наукових праць, в тому числі у виданнях, що входять до найрейтинговіших наукометричних баз, авторських свідоцтв та патентів, практикуючий лікар із загальним досвідом науково-педагогічної та клінічної роботи понад 35 років.

Детальніше про Каразінську школу акушерства, гінекології та онкогінекології на офіційному веб-сайті Центру за посиланням.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *