ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Каразінська школа внутрішньої медицини

Каразінська школа внутрішньої медицини забезпечує всебічну сучасну післядипломну підготовку випускників медичних закладів вищої освіти в інтернатурі за спеціальністю «Внутрішні хвороби» та лікарів переважної більшості терапевтичних спеціальностей на циклах спеціалізації та стажування за спеціальностями «Внутрішні хвороби», «Ревматологія» і «Ендокринологія», циклах тематичного удосконалення та численних заходах безперервного професійного розвитку (майстер-класи, тренінги з оволодіння практичними навичками, симуляційні тренінги, науково-практичні конференції тощо).

Завданнями школи є проведення освітніх заходів у сфері післядипломної медичної освіти з метою набуття слухачами професійних навичок.

Керівник Каразінської школи внутрішньої медицини, ревматології та ендокринології, зав. кафедри внутрішньої медицини, відомий науковець та клініцист, док. мед. н., проф., лікар ендокринолог, лікар-терапевт Тетяна ТИХОНОВА  – автор понад 200 наук. праць, опублікованих у вітчизняних і зарубіжних виданнях, в тому числі методичних рекомендацій для студентів і лікарів, співавтором навчального посібника «Клінічна фармакологія», є членом Харківського наукового медичного товариства ендокринологів, членом спеціалізованої Вченої ради Д 64.564.01 при ДУ «Інститут проблем ендокринної патології ім. В.Я. Данилевського НАМН України», членом EASD (Європейської асоціації з вивчення цукрового діабету), член редакційної колегії журналу «Проблеми ендокринної патології», має загальний стаж науково-педагогічної та клінічної роботи понад 35 років.

Клінічна база школи – КНП ХМР «Міська клінічна лікарня № 20», а також освітні заходи проводяться на базі Каразінського симуляційного центру з використанням сучасного симуляційного навчального обладнання відомих світових брендів.

Детальніше про школу за посиланням.

Каразінський працює! Все буде Україна!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *