ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Каразінська школа кардіології та функціональної діагностики – практично орієнтовані заходи БПР в умовах реальної клінічної практики

Каразінська школа кардіології та функціональної діагностики на чолі з видатним науковцем та клініцистом, завідувачем кафедри, д. мед. н., проф. Вірою ЦЕЛУЙКО функціонує на базі одного з найкращих кардіологічних стаціонарів м. Харків – КНП «Міська клінічна лікарня № 8». Симбіотичне поєднання освіти, науки і клінічної практики створює унікальні можливості для слухачів освітніх заходів у сфері БПР, лікарів-інтернів та студентів.

Лікарня оснащена сучасним обладнанням та забезпечена висококваліфікованими медичними працівниками, які працюють пліч-о-пліч із науково-педагогічними співробітниками Каразінської школи кардіології та функціональної діагностики, створюючи бездоганний клініко-діагностичний потенціал закладу охорони здоров’я.

Освітні заходи Школи проводяться з наданням слухачам результатів найсучасніших наукових розробок і новітніх протоколів надання медичної допомоги на підґрунті доказової медицини з використанням симуляційного навчального обладнання і, найцінніше, «біля ліжка хворого», що пояснює високий попит на кожну освітню пропозицію Школи.

З повним переліком освітніх ініціатив Школи можна ознайомитись за посиланням. Працює Viber-спільнота Школи, де завжди можна отримати консультацію та допомогу з реєстрацією на освітні заходи. З питань реєстрації та за консультаціями пропонуємо звертатися до викладача Школи:
ПОЧЕПЦОВА Олена Григорівна, кандидат медичних наук, доцент, доцент кафедри кардіології, лабораторної та функціональної діагностики
Телефон: +38 (066) 795-69-59 (Viber, Telegram)
Електронна пошта: pocheptsova.e@ukr.net

Каразінський університет – місце формування справжніх професіоналів!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *