ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Каразінська школа кардіології та функціональної діагностики

Найвідоміша кафедра терапевтичної кардіології України з багаторічним досвідом науково-педагогічної та клінічної роботи, тисячі підготовлених лікарів та проведених освітніх заходів, провідні фахівці країни на чолі з відомим науковцем і клініцистом, д. мед. н., професором Вірою ЦЕЛУЙКО – це Каразінська школа кардіології та функціональної діагностики!

Освітні заходи Школи відомі по всій країні і вже давно стали «золотим стандартом» набуття та підтримання професійної компетентності лікарів всіх терапевтичних спеціальностей, завдяки чому всі педагогічні ініціативи Школи збирають повні зали слухачів.

Всі освітні заходи Каразінської школи кардіології та функціональної діагностики проводяться із застосуванням сучасних педагогічних технологій та опанування практичних навичок в умовах реальної клінічної практик «у ліжка хворого» на базі кращого кардіологічного стаціонару м. Харків – КНП ХМР «Міська клінічна лікарня № 8».

Цикли спеціалізації, стажування, тематичного удосконалення та тренінги з оволодіння практичними навичками, які пропонуються Школою, – справжній скарб для молодих та досвідчених лікарів!

Навчайтеся у кращих!

Детальніше про Школу за посиланням

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *