ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Каразінська школа клінічної біохімії, лабораторної діагностики та медичної біофізики

Школа забезпечує підготовку студентів за напрямком школи на додипломному рівні, пропонує випускникам навчання в інтернатурі, запрошує працівників сфери охорони здоров’я на цикли вторинної лікарської спеціалізації, стажування та численні заходи безперервного професійного розвитку з нарахуванням балів БПР.

Освітні заходи Школи проводяться з використанням сучасного навчального та науково-дослідного обладнання провідних світових брендів та в умовах реальної лабораторної практики на базі навчально-наукової лабораторії біомедичних досліджень «Karazin BioMed», яка є базою для проведення лекцій, тренінгів і майстер-класів з клінічної біохімії та молекулярної діагностики для студентів, лікарів-інтернів, лікарів клінічних спеціальностей і лікарів-лаборантів на циклах тематичного удосконалення та інших заходах БПР, а також підрозділом, який забезпечує організацію та проведення наукових досліджень біомедичного спрямування з використанням сучасних методів біохімії, молекулярної біології та клітинних технологій.

Очолює Школу відомий науковець та викладач, завідувач навчально-наукової лабораторії біомедичних досліджень «Karazin BioMed», кандидат біологічних наук (біохімія), доцент Юрій КОТ – автор 105 наукових праць, в тому числі за останні 3 роки – більше 10 статей, що індексуються наукометричною базою SCOPUS, 4 навчально-методичних посібників українською та англійською мовами. Юрій Григорович нагороджений подякою МОН України за вагомий особистий внесок у підготовку висококваліфікованих спеціалістів та плідну науково-педагогічну діяльність (2020 р.), подякою МОН України за високий рівень науково-технічної експертизи у складі Експертної ради МОН України за напрямком «Розробка і впровадження нових технологій та обладнання для якісного медичного обслуговування, фармацевтики, профілактики та лікування захворювань; біотехнології» (2021 р.), подякою МОН України за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у підготовку висококваліфікованих спеціалістів та плідну наукову і педагогічну діяльність (2022 р.). Є членом Європейської Федерації біохімічних товариств (FEBS). Загальний стаж науково-педагогічної та практичної діяльності – понад 20 років.

Календарний план освітніх заходів Школи на 2024-2025 навчальний рік доступний за посиланням.

Триває попередня реєстрація на освітні заходи. Кількість місць обмежена. З питань забезпечення інформаційно-організаційного супроводу процедури зарахування пропонуємо звертатися до координатора школи:
КОТ Юрій Григорович
Електронна пошта: yurii.kot@karazin.ua
Телефон: +38 (093) 973-17-73

Для оперативного отримання найсвіжіщої інформації обов’язково підпишіться на наші сторінки у соціальних мережах:
Facebook
Instagram
Telegram
YouTube
Веб-сторінка на офіційному сайті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *