ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Каразінська школа косметології та естетичної медицини

Медичний факультет Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна запрошує всіх зацікавлених на освітні заходи Каразінської школи косметології та естетичної медицини.

Каразінська школа косметології та естетичної медицини – це високопрофесійне навчання всім аспектам сучасної естетичної медицини та косметології. Наші курси – це індивідуальний підхід до кожного слухача, доступ до найновіших апаратів сучасної естетичної медицини, високопрофесійні викладачі-лікарі з досвідом клінічної роботи, супровід та підтримка протягом всього навчання та після отримання сертифікату.

Каразінський університет дає змогу здобути не лише ґрунтовні теоретичні знання, а й (що особливо важливо) безцінний практичний досвід. Всі програми Каразінської школи косметології та естетичної медицини розроблені групою вчених, лікарів та викладачів з числа досвідчених дерматовенерологів, хірургів, імунологів, ендокринологів, анатомів, гістологів та лікарів інших спеціальностей. Програми тренінгів розглянуті і затверджені Вченою радою медичного факультету Каразінського університету та проходять реєстрацію у реєстрі заходів безперервного професійного розвитку лікарів Міністерства охорони здоров’я України.

Ви отримаєте унікальну можливість:
✔️знайти своє покликання
✔️підвищити власний професійний статус
✔️отримати роботу в найкращих клініках України
✔️розпочати/розвинути власну справу.

Слухачі, які завершили курс та виконали всі вимоги навчального плану, отримують офіційні сертифікати Каразінського університету та Міністерства освіти і науки України.

Навчання естетичній медицині та косметології – це прямий шлях до швидкого особистісного зростання, адже нам є що запропонувати як професіоналам, які бажають підвищити кваліфікацію та бути в курсі сучасних трендів індустрії краси і здоров’я, так і фахівцям-початківцям на шляху до успішної кар’єри, і навіть тим, хто поки що лише націлений на здобуття нової професії.

Каразінська школа косметології та естетичної медицини – вчимо кращих, випускаємо найкрутіших!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *