ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Каразінська школа пульмонології та фтизіатрії

Каразінська школа пульмонології та фтизіатрії забезпечує всебічну сучасну післядипломну підготовку лікарів на циклах спеціалізації за спеціальністю «Пульмонологія» та «Фтизіатрія», на циклах тематичного удосконалення та численних заходах безперервного професійного розвитку (майстер-класи, тренінги з оволодіння практичними навичками, науково-практичні конференції тощо).

Школа пропонує унікальні для України освітні заходи для лікарів всіх спеціальностей з опануванням практичних навичок щодо лікування та діагностики захворювань легень з використанням надсучасного симуляційного обладнання та в умовах реальної клінічної практики.

Керівник Каразінської школи пульмонології та фтизіатрії – к. мед. н., доц., лікар-пульмонолог, лікар-фтизіатр, голова асоціації фтизіатрів Харківської області Петро ПОТЕЙКО – автор 4 монографій, близько 350 наукових статей, понад 120 тез доповідей, 4 патентів, 3 нововведень, 12 навчальних посібників, 15 методичних рекомендацій та навчальних посібників, організатор та учасник науково-практичних конференцій, пленумів з загальним стажем науково-педагогічної та клінічної діяльності понад 40 років.

Детальніше про Школу за посиланням.

Запрошуємо на шлях професійного зростання з Каразінським – флагманом освітнього фронту країни Незламних!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *