ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Каразінська школа ультразвукової діагностики

Каразінська школа ультразвукової діагностики забезпечує всебічну сучасну післядипломну підготовку лікарів на циклах спеціалізації за спеціальністю «Ультразвукова діагностика», на циклах тематичного удосконалення та численних заходах безперервного професійного розвитку (майстер-класи, симуляційні тренінги з оволодіння практичними навичками, науково-практичні конференції тощо).

Школа пропонує унікальні в України освітні заходи для лікарів у сфері ультразвукової діагностики, внутрішньої медицини, кардіології та інших терапевтичних спеціальностей, акушерства та гінекології, хірургічних спеціальностей, педіатрії, інформаційних технологій в медицині та інших галузей медичної науки у поєднанні з практично-орієнтованими програмами навчання та безпосередньою участю у клінічній роботі на підґрунті наукових даних доказової медицини дозволяють створити унікальне, комфортне та повноцінне освітнє середовище для кожного практикуючого або майбутнього лікаря.

Клінічною базою школи є Військово-медичний клінічний центр Північного регіону (військова частина А3306), а також сучасний симуляційний центр Каразінського університету. Школа пропонує організацію та проведення виїзних освітніх заходів в інших містах України безпосередньо на робочому місці лікарів, змішані та дистанційні форми навчання.

Керівник Каразінської школи ультразвукової діагностики – к. мед. н., доц., зав. кафедри пропедевтики внутрішньої медицини та фізичної реабілітації медичного факультету Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна, лікар-кардіолог, лікар-терапевт Марія БРИНЗА – близько 50 наукових статей у фахових виданнях, виданнях Scopus та Web оf Science, понад 60 тез доповідей, патентів, підручників, навчальних посібників, більше 200 методичних рекомендацій, спікер всеукраїнських та міжнародних конференцій і конгресів,  співорганізатор науково-практичних конференцій, з загальним стажем науково-педагогічної та клінічної діяльності понад 10 років.

Детальніше про Школу за посиланням.

Запрошуємо на шлях професійного зростання з Каразінським – флагманом освітнього фронту країни Незламних!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *