ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Каразінський університет – лідер міжнародних рейтингів!

Нещодавно відносно молода, але амбітна команда розробників з Туреччини запропонувала нову систему оцінки якості роботи закладів вищої освіти, яка стала підґрунтям для створення всесвітнього рейтингу університетів HE Higher Education Ranking, який при визначенні рейтингової позиції бере до уваги 25 критеріїв та 177 показників ефективності роботи університетів. До цьогорічного рейтингу потрапили 1000 університетів з понад 50 країн світу.

Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна зайняв за даними рейтингу HE Higher Education Ranking 2024 друге місце серед всіх рангованих університетів та перше місце серед закладів вищої освіти України!

Черговий привід пишатися рідним університетом та запрошувати абітурієнтів, студентів, лікарів-інтернів, аспірантів, докторантів, лікарів, вчених та викладачів до дружньої Каразінської родини.

Ставайте кращими з лідером освітнього простору країни Незламних! Ще один привід обрати місцем свого професійного зростання медичний факультет та Центр післядипломної медичної освіти!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *