ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Каразінський університет – лікарям Херсону!

Центром післядипломної медичної освіти та Каразінською школою кардіології та функціональної діагностики зорганізовано та проведено двотижневий цикл тематичного удосконалення «Невідкладні стани в кардіології» для лікарів КНП «Обласний територіальний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Херсонської обласної ради.

У відповідь на звернення колег з Херсону за ініціативи завідувача кафедри кардіології та функціональної діагностики, д. мед. н., проф. Віри ЦЕЛУЙКО за підтримки ректорки Каразінського університету, проф. Тетяни КАГАНОВСЬКОЇ на безоплатній основі для екстрених медиків Херсону проведено вкрай необхідне саме зараз підвищення кваліфікації у сфері невідкладної кардіологічної допомоги.

Науково-педагогічні працівники на чолі з Вірою Йосипівною два тижні ділилися новими підходами та інноваційними лікувально-діагностичними стратегіями, щоб підвищити якість медичної допомоги і підтримати Херсонських колег. Враховуючи непросту ситуацію у м. Херсон та постійні злочинні, терористичні атаки російських окупантів, цей цикл був символічним кроком єднання і взаємодопомоги справжніх Українців.

Харків і Каразінський університет разом з Херсоном! Тримаймо стрій, Незламні! Каразінський – для України!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *