ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Каразінський університет – найактуальніші терапевтичні стратегії для справжніх професіоналів!

Наприкінці 2023 року оприлюднено національні «Рекомендації щодо діагностики, профілактики та лікування постменопаузального остеопорозу». Експертна група з провідних українських вчених різного фаху провела ретельний огляд сучасних літературних джерел, за допомогою системи GRADE оцінила рівень наявних доказів і запропонувала 15 основних положень щодо діагностики, профілактики та лікування постменопаузального остеопорозу. З повним текстом рекомендацій можна ознайомитись за посиланням https://pjs.zaslavsky.com.ua/index.php/journal/article/view/378/42.

Проблематика остеопорозу в практичній діяльності лікарів терапевтичного профілю в повному обсязі з урахуванням новітніх досягнень медичної науки розглядається на освітніх заходах Каразінської школи внутрішньої медицини, а саме на циклі спеціалізації «Терапія» та циклі тематичного удосконалення «Диференційний діагноз в ревматології та сучасні підходи до лікування ревматичних захворювань».

Чекаємо Вас на наших освітніх заходах! З питань реєстрації просимо звертатися до куратора Школи:
ГОРШУНСЬКА Мар’яна Юріївна, доктор медичних наук, професор, професор кафедри внутрішньої медицини
телефон: +38 (050) 303-11-70 (Viber, Telegram)
e-mail: gorshunskayam@gmail.com

Повний план освітніх заходів доступний за посиланням https://drive.google.com/file/d/1xhU9qfHk1qowr9DwyXk07x9B0DovUcGc/view?usp=drive_link.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *