ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Молоді науковці Каразінської школи кардіології та функціональної діагностики – доповідачі Європейського конгресу по серцевій недостатності (Лісабон, Португалія)

13 травня 2024 року аспірант кафедри кардіології, лабораторної та функціональної діагностики медичного факультету Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна, молодий вчений Каразінської школи кардіології та функціональної діагностики, лікар-терапевт, лікар-кардіолог Вікторія БІЛЕЦЬКА взяла участь у одній з найпрестижніших наукових медичних подій у сфері кардіології та внутрішньої медицини – у Європейському конгресі з серцевої недостатності з доповіддю за результатами власних наукових досліджень «Are sodium-glucose co-transporter 2 inhibitors safe in hypertrophic cardiomyopathy?».

Керівник наукової роботи – відомий науковець та клініцист, завідувач кафедри кардіології, лабораторної та функціональної діагностики, доктор медичних наук, професор, лікар-кардіолог Віра ЦЕЛУЙКО. Зауважимо, що під керівництвом Віри Йосипівни ця доповідь стала третьою з початку 2024 року, з якою викладачі Школи виступили на міжнародних наукових заходах всесвітнього масштабу.

❣Вітаємо пані Вікторію з блискучим виступом, змістовною доповіддю, яка викликала неабияку зацікавленість з боку учасників конгресу, та бажаємо нових наукових звершень і досягнень!

Принагідно нагадуємо, що Каразінська школа кардіології та функціональної діагностики – один з провідних осередків підготовки топових фахівців у сфері терапевтичної кардіології та функціональної діагностики. З повним переліком освітніх пропозицій Школи можна ознайомитись за посиланням. Більше інформації про найближчі заходи можна отримати у Viber-спільноті Школи.

Каразінська школа кардіології та функціональної діагностики – в ритмі сучасного наукового життя планети!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *