ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Конференція з міжнародною участю «4 Конгрес Українського товариства дослідження волосся (UHRS 2024)» (10/30 балів БПР)

Центр післядипломної медичної освіти, Каразінська школа дерматології та клінічної трихології та Українське товариство дослідження волосся запрошують слухачів до участі у науковій конференції з міжнародною участю «4 Конгрес Українського товариства дослідження волосся (UHRS 2024)» з нарахуванням 10 балів БПР слухачам та 30 балів БПР доповідачам.

В програмі конференції – оволодіння сучасними практичними навичками, алгоритмами діагностики, лікування та профілактики захворювань волосся та шкіри волосистої частини голови, впровадження сучасних стандартів в практичну діяльність лікарів від провідних фахівців країни у сфері клінічної трихології на чолі з професором Юлією ОВЧАРЕНКО.

Професор кафедри інфекційних хвороб та клінічної імунології, к. мед. н., проф., директор «Інституту Трихології», лікар-дерматолог Юлія ОВЧАРЕНКО – Президент Українського товариства дослідження волосся (UHRS), Скарбник Міжнародного товариства трихоскопії (ITS), Віце-президент Товариства дослідження волосся Східної Європи та Азії (EEAHRS), Радник членського комітету Європейського товариства дослідження волосся (EHRS), співзасновник організації пацієнтів «Школа алопеції» в Україні, автор та співавтор понад 100 наукових праць з дерматології та трихології, 5 патентів України; співавтор національних клінічних посібників «Фармакотерапія вогнищевої алопеції», «Сучасні методи діагностики нерубцевої алопеції», «Менеджмент хворих на вогнищеву алопецію»; автор та співавтор 7 книг (1 та 2 видання книги «Трихологія», «Ін›єкційні методи в косметології», «Вікова та гендерна косметологія», «Трихопатії у дітей», перекладного видання «Атласу трихоскопії», «Психотрихологія») з загальним стажем науково-педагогічної та клінічної діяльності понад 25 років.

Найкрутіший освітній захід для лікарів всіх спеціальностей від найпотужнішої Школи країни!

Терміни проведення: 26.01.2024 р. – 27.01.2024 р.

Місце проведення: м. Kиїв, Івент Хол «Маячок», вул. Лютнева, 58-а

Формат проведення: з обов’язковою особистою присутністю слухачів у місці проведення заходу.

Триває попередня реєстрація слухачів-учасників конференції. Реєстраційна форма та детальна інформація про конференцію доступні за посиланням.

Каразінський університет – завжди на хвилі прогресу в ритмі сучасного наукового розвитку!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *