ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Лекція з практичною демонстрацією «Первинна ендодонтія з використанням сучасних клінічних протоколів»

Центром післядипломної медичної освіти та Каразінською школою стоматології 16 грудня 2023 року проведено відкриту лекцію з практичною демонстрацією «Первинна ендодонтія з використанням сучасних клінічних протоколів» на базі нещодавно відкритого Каразінського клініко-симуляційного стоматологічного центру у Харківській обласній стоматологічній поліклініці.

Слухачі прослухали актуальну інформацію про зворотні та незворотні пульпіти, методи діагностики та інші аспекти ендодотичного лікування, після чого кожним учасником особисто на фантомах для закріплення практичних навичок і засвоєння матеріалу лекції відпрацьовані програмні практичні навички заходу, опановані тонкощі роботи з ручними файлами, ендомоторами та обтурації кореневих каналів.

З питань реєстрації на наступні освітні заходи для молодих та досвідчених лікарів-стоматологів всіх спеціальностей просимо звертатися до очільника Школи:
НІКОНОВ Андрій Юрійович, доктор медичних наук, професор, завідувач кафедри стоматології
Телефон: +38 (050) 323-64-06 (Viber, Telegram)
Електронна пошта: a.nikonov@karazin.ua

Краща освіта для майбутніх та досвідчених стоматологів в Каразінському! Навчаємо з використанням інноваційних симуляційних технологій та в умовах реальної клінічної практики!

Триває попередня реєстрація на навчання в магістратурі за спеціальністю 221 Стоматологія, в інтернатурі та на заходи безперервного професійного розвитку!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *