ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Лікарі-інтерни опановують методики провідникової анестезії

Лікарі-інтерни Каразінського університету продовжують навчання на клінічних базах медичного факультету з використанням сучасних симуляційних технологій навчання.

Програми підготовки лікарів-інтернів всіх спеціальностей адаптовані до симуляційно-практичного навчання з метою набуття лікарями-інтернами максимального об’єму знань та навичок, які відпрацьовуються в умовах реальної клінічної практики. Так до програм підготовки лікарів-інтернів всіх хірургічних спеціальностей додано додатковий блок «Лікувально-діагностичні блокади у клініці хвороб хірургічного профілю», розробником і викладачем якого є лікар-невролог з досвідом науково-педагогічної та клінічної роботи більше 25 років, д. мед. н., проф., Інга ФЕДОТОВА.

Заняття проводяться в умовах реальної клінічної практики на базі відомого далеко за межами України потужного науково-клінічного центру з сучасним матеріально-технічним забезпеченням та кращими фахівцями галузі – ДУ «Інститут патології хребта та суглобів ім. проф. М. І. Ситенка НАМН України».

Навчання проводиться за класичною схемою підготовки, яка є стандартом для Каразінської інтернатури: класичний університетський міждисциплінарний підхід до теоретичної підготовки, симуляційне навчання на сучасних симуляторах всесвітньо відомого бренду 3B Scientific (Німеччина) TruNerveBlock 3-in-1 та Epidural and Spinal Injection Trainer з відпрацюванням навичок в умовах реальної клінічної практики.

Інтернатура в Каразінському – кращий вибір для старту професійної кар’єри!

Для майбутніх випускників всіх медичних університетів та факультетів України триває попередня реєстрація на 2024 рік вступу в інтернатуру до Каразінського університету.

Просимо звертатися електронною поштою cpo@karazin.ua

Кількість місць обмежена!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *