ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Лікарі-інтерни першого року навчання стали до навчання на освітній частині інтернатури

Відповідно до графіків навчання в інтернатурі лікарі-інтерни, які обрали місцем свого професійного старту Каразінський, стали до навчання на освітній частині інтернатури на кафедрах медичного факультету Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна.

Колективом медичного факультету та Центру післядипломної медичної освіти розроблено унікальні програми підготовки в інтернатурі за 16 первинними лікарськими спеціальностями, які включають в себе міжнародні сертифікаційні курси та майстер-класи, навчання у Симуляційному центрі та роботу в умовах реальної клінічної практики. Лікарі-інтерни за час навчання в освітній частині інтернатури опановують обов’язкові компоненти програми підготовки, регламентовані примірними програмами Міністерства охорони здоров’я та кваліфікаційними характеристиками відповідних лікарських професій, та додатково отримують знання та навички під час вивчення блоків додаткових компонентів програми підготовки.

Зацікавлений у професійному зростанні та власній затребуваності на ринку праці лікар-інтерн у Каразінському має змогу закінчити навчання в інтернатурі з сертифікатом лікаря-спеціаліста та додатковими 5 сертифікатами про проходження сертифікаційних курсів. Крім того, Центром післядипломної медичної освіти пропонується близько 200 додаткових освітніх заходів для лікарів-інтернів.

Інтернатура в Каразінському – це ефективно та ефектно! Чекаємо звернень вступників 2024 року щодо попередньої реєстрації!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *