ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Лікувально-діагностична робота фахівців Каразінської школи стоматології

Каразінська школа стоматології – провідний осередок підготовки майбутніх, молодих та досвідчених лікарів-стоматологів всіх спеціальностей. Головною особливістю освітніх ініціатив Школи є фірмове Каразінське поєднання міждисциплінарної теоретичної підготовки, широкої інтеграції в навчальний процес сучасних симуляційних технологій та відпрацювання практичних навичок в умовах реальної клінічної практики.

Нещодавно відкритий Каразінський стоматологічний клініко-симуляційний центр на базі провідного закладу стоматологічної допомоги регіону КНП «Харківська обласна стоматологічна поліклініка» є не тільки місцем симуляційного навчання, але й місцем, де в умовах реальної клінічної практики під керівництвом досвідчених викладачів студенти, лікарі-інтерни та лікарі-стоматологи під час навчання або підвищення кваліфікації закріплюють набуті навички.

Викладачі Каразінської школи стоматології особисто проводять консультативний прийом та лікувально-діагностичні огляди на базі центру, залучаючи слухачів всіх типів освітніх заходів Школи.

З питань вступу на навчання в магістратуру або інтернатуру за спеціальністю 221 Стоматологія, зарахування на численні заходи підвищення кваліфікації тощо просимо звертатися до очільника Школи:
НІКОНОВ Андрій Юрійович, доктор медичних наук, професор, завідувач кафедри стоматології
Телефон: +38 (050) 323-64-06 (Viber, Telegram)
Електронна пошта: a.nikonov@karazin.ua

Каразінський університет – унікальне освітньо-професійне середовище для майбутніх, молодих та досвідчених лікарів-стоматологів!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *