ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Майстер-класи з фізичної терапії та реабілітації «Інструментальна мобілізація м’яких тканин і перкусійний масаж в реабілітації військовослужбовців. Техніки і практичне застосування»

Центром післядипломної медичної освіти організовано низку майстер-класів з фізичної терапії та реабілітації «Інструментальна мобілізація м’яких тканин і перкусійний масаж в реабілітації військовослужбовців. Техніки і практичне застосування» від позаштатної групи фізичної терапії та реабілітації оперативного угруповання військ «Харків» та Каразінського університету для студентів, лікарів-інтернів, лікарів, викладачів та усіх бажаючих.

Слухачі майстер-класу під пильним наглядом досвідчених реабілітологів опанують програмні практичні навички перкусійного масажу та відпрацюють їх на військовослужбовцях з різними проблемами опорно-рухового апарату. На початку заходу, фахівці ознайомлять слухачів з різновидами інструментарію для перкусійного масажу та принципами його використання. Після збору анамнезу та поділу на групи (з періодичною ротацією), під керівництвом досвідчених реабілітологів, слухачі опанують навички різних технік мобілізації м’яких тканин. В результаті, учасники тренінгу не лише отримають безцінний досвід, але і зроблять власний невеликий внесок в покращення самопочуття наших захисників, а, отже, в наближення Перемоги.

Попередня реєстрація обов‘язкова (завчасно на слухачів формуються перепустки на режимні об’єкти). Контакти:
Телефон: +38(067) 309-22-22
Електронна пошта: cpo@karazin.ua

Дати проведення на грудень місяць:
02.12.2023 р.
09.12.2023 р.
16.12.2023 р.
23.12.2023 р.

Участь у майстер-класах БЕЗКОШТОВНА!
Все буде Україна!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *