ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Міжнародна науково-практична конференція «Сучасні тенденції та перспективи розвитку стоматологічної освіти, науки та практики» (10-30 балів БПР)

Центр післядипломної медичної освіти та Каразінська школа стоматології запрошують слухачів до участі у щорічній міжнародній науково-практичній конференції «Сучасні тенденції та перспективи розвитку стоматологічної освіти, науки та практики» з нарахуванням учасникам та доповідачам 10-30 балів БПР.

В програмі конференції – доповіді провідних фахівців з України, США, Литви, Грузії, Німеччини, Молдови, Лівану, Ізраїлю та інших країн про сучасні тенденції розвитку стоматологічних технік та технологій надання стоматологічної допомоги, а також прийняття резолюцій щодо удосконалення надання стоматологічної допомоги та підвищення якості стоматологічної освіти на всіх рівнях в умовах воєнного стану та після його закінчення або скасування.

Терміни проведення: 12.04.2024 р. – 13.04.2024 р.

Триває попередня реєстрація на майбутні освітні заходи Каразінської школи стоматології. Кількість місць обмежена. З питань реєстрації просимо звертатися до очільника Школи:

НІКОНОВ Андрій Юрійович, доктор медичних наук, професор, завідувач кафедри стоматології

Телефон: +38 (050) 323-64-06 (Viber, Telegram)

Електронна пошта: a.nikonov@karazin.ua

Каразінська школа стоматології – міжнародний рівень підготовки майбутніх, молодих та досвідчених лікарів-стоматологів!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *