ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Оприлюднено результати підрахунку конкурсних балів для рейтингового розподілу на навчання в інтернатурі випускників медичного факультету 2024 року

Відповідно до пункту 4 розділу ІІ діючої редакції Положення про інтернатуру, затвердженого наказом Міністерства охорони здоров’я України від 22.06.2021 р. № 1254, проведено розрахунок конкурсних балів випускників медичного факультету Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна 2024 року випуску для участі у рейтинговому розподілі на програму підготовки в інтернатурі за державним замовленням. Відповідно до пункту 1 розділу ІІ діючої редакції Положення про інтернатуру рейтинговий список випускників 2024 року за величиною конкурсного балу оприлюднено на офіційних веб-сайтах медичного факультету та Центру післядипломної медичної освіти Каразінського університету не пізніше, ніж за 3 дні до дня засідання комісії з розподілу. Завірений підписами та печатками оригінал результату підрахунку конкурсних балів знаходиться в деканаті медичного факультету, а електронна версія документу доступна за посиланням.

Засідання комісії з рейтингового розподілу на програму підготовки в інтернатурі за державним замовленням відбудеться 14 червня 2024 року о 15.00. Формат проведення – змішаний (очний або дистанційний). Параметри доступу до онлайн-платформи (ZOOM) заходу:
Посилання
Meeting ID: 729 370 4002
Passcode: Studia2024

Участь у роботі комісії для всіх випускників 2024 року незалежно від форми навчання (за державним замовленням або за кошти фізичних / юридичних осіб) обов’язкова. При собі необхідно мати документ, що посвідчує особу.

Випускники 2024 року мають ознайомитись з результатами підрахунку та, у разі відсутності зауважень, згодою з результатами підрахунків та власною рейтинговою позицією, заявою, написаною власноруч (або скан-копією заяви з електронним підписом), підтвердити факт ознайомлення та відсутність зауважень щодо оприлюдненого документу. Приклад заяви доступний за посиланням. Всі випускники 2024 року мають надати заяви до 11.06.2024 року. Випускники, які не нададуть заяви, не будуть включені до рейтингового розподілу та не мають права вступити на навчання в інтернатурі у 2024 році.

У разі наявності зауважень чи не згодою з оприлюдненим рейтингом за конкурсним балом випускники мають негайно повідомити про це декана медичного факультету, д. мед. н., проф. Тетяну ЛЯДОВУ (електронна пошта: med@karazin.ua).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *