ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Найактуальніші проблеми сучасної медицини на освітніх заходах Каразінської школи внутрішньої медицини!

Центр післядипломної медичної освіти та Каразінська школа внутрішньої медицини запрошує слухачів на освітні заходи Школи для набуття вторинних лікарських спеціалізацій та підвищення кваліфікації.

Освітні заходи проводяться в умовах кращого в країні симуляційного центру та в умовах реальної клінічної практики під кураторством досвідчених клініцистів на підґрунті останніх даних доказової медицини.

Наприклад, в ході освітніх заходів суттєву увагу буде приділено проблемі колоректального раку в клініці внутрішніх хвороб, при чому матеріал подається слухачам відповідно до останніх рекомендацій Американської гастроентерологічної асоціації (AGA), яка нещодавно оновила керівництво зі стратифікації ризиків для скринінгу колоректального раку. З оригінальним текстом керівництва можна ознайомитися за посиланням. 

Про це та інші корисні наукові дані та терапевтичні стратегії для практикуючих лікарів на освітніх заходах Каразінської школи внутрішньої медицини, з планом яких можна ознайомитись за посиланням. 

Триває попередня реєстрація:
ГОРШУНСЬКА Мар’яна Юріївна, доктор медичних наук, професор, професор кафедри внутрішньої медицини
Телефон: +38 (050) 303-11-70 (Viber, Telegram)
Електронна пошта: gorshunskayam@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *