ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

На черговий майстер-клас з фізичної реабілітації військових завітав відомий у всьому світі художник Гамлет Зіньківський

На черговий майстер-клас з фізичної терапії та реабілітації військовослужбовців, який проводиться для слухачів в рамках меморандуму про співпрацю між Центром післядипломної медичної освіти Каразінського університету, позаштатною групою фізичної терапії та реабілітації військового угруповання «Харків» та ГО «Український фонд міжнародного розвитку», завітав відомий у всьому світі митець та художник Гамлет Зіньківський.

Безмежно весела, життєрадісна, енергійна, відкрита та щира людина, митець, філософ та художник зі світовим ім’ям, харків’янин і щирий патріот України Гамлет Зіньківський додав позитивного настрою та створив неповторну, дружню атмосферу під час заходу і, на додаток, особисто перевірив ефективність методик, що використовуються.

Висловлюємо щиру подяку пану Гамлету за візит та позитивні емоції від зустрічі і чекаємо на наступних освітніх заходах Каразінського Центру післядипломної медичної освіти, позаштатної групи фізичної терапії та реабілітації військового угруповання «Харків» та ГО «Український фонд міжнародного розвитку».

Принагідно дякуємо партнерам за нові можливості та перспективи розвитку! Тримаймо стрій, Незламні! Все буде Україна! Все буде Каразінський!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *