ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Офіційний старт роботи нової клінічної бази – клініки пластичної хірургії «BODNAR CLINIC»

28 березня 2024 року офіційно відкрито роботу нової клінічної бази медичного факультету Каразінського університету та Центру післядипломної медичної освіти – клініки пластичної хірургії, реконструктивної медицини, естетичної медицини та косметології та щелепно-лицевої хірургії «BODNAR CLINIC».

Головний лікар клінічної бази Ярослав БОДНАРУК привітав делегацію Каразінського університету у складі ректорки Тетяни КАГАНОВСЬКОЇ, проректора з науково-педагогічної роботи Анатолія БАБІЧЕВА, декана медичного факультету Тетяна ЛЯДОВОЇ, завідувача кафедри стоматології Андрія НІКОНОВА, директора Центру післядипломної медичної освіти Олександра КОЗЛОВА та ознайомив з можливостями та провідними напрямками роботи клініки.

Впевнені, що укладений раніше договір про співпрацю та партнерство і офіційне відкриття клінічної бази стануть першими кроками до плідної взаємовигідної роботи. На базі клініки планується проведення практичних занять з відпрацюванням практичних навичок в умовах реальної клінічної практики Каразінськими школами, які забезпечують підготовку слухачів у сферах стоматології, пластичної хірургії, дерматології, косметології, естетичної медицини тощо.

Дякуємо партнерам за гостинність та теплий прийом! Крокуємо до удосконалення системи підготовки майбутніх та удосконалення практикуючих лікарів разом!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *