ЦПМО

61022, Україна, м. Харків, майдан Свободи, 6

Партнерські тренінги з «International Medical Corps»

З 23 по 27 жовтня 2023 року команда інструкторів Харківського національного університету ім. В. Н. Каразіна у співпраці з міжнародною некомерційною гуманітарною організацією «Internation Мedical Corps», прийняла участь у ряді курсів для медиків у Чернігівській області, за різноманітними напрямками всесвітньо визнаних програмам: «Advance Trauma Life support (ATLS)», «Trauma Nurse Fundamental (TNF)», «Pre-hospital Trauma Fundamentals (PHTF)» та «STOP THE BLEED».

Каразінський – флагман освітнього фронту України! Міжнародне визнання сертифікатів та кращі інструктори країни – Каразінська школа невідкладної та тактичної медицини!

Щиро дякуємо за плідну співпрацю нашим друзям та партнерами з «Internation Мedical Corps» та чекаємо на подальшу співпрацю!

Принагідно інформуємо, що інструктори Каразінської школи невідкладної та тактичної медицини запрошують слухачів на міжнародні тренінги за Гарвардськими програмами з наданням сертифікатів. Слідкуйте за анонсами і завітайте за навичками порятунку життів до кращого університету країни!

Все буде Україна!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *